A Béres Cseppről

Aktuálisabb, mint valaha…

Beres_uveg_nagy

Fél évszázaddal ezelőtt egy zseniális kutató, id. dr. Béres József, arra figyelt fel, hogy ugyanaz a növény, ugyanolyan körülmények között, az egyik ágyásban egészségesen fejlődik, a másikban hitvány, beteg termést hoz. Nem hagyta nyugodni a kérdés: mi ennek az oka? A választ az egyetlen különbségben, a talajban kellett keresnie. Számtalan összehasonlító vizsgálattal, alapos elemzésekkel ismerte fel azokat a létfontosságú anyagokat, amelyek a beteg talajból hiányoztak. Amikor ezeket megfelelő módon pótolta, a betegség nem alakult ki! Így jutott el sok éves következetes kutatómunkával a nyomelemek nélkülözhetetlen élettani szerepének felismeréséhez. Ma már tudjuk, hogy nélkülük a szervezetünkben végbemenő sok ezernyi biokémiai folyamat nem mehet végbe. Ezeknek az esszenciális nyomelemeknek a szükséges mennyisége, megfelelő egymáshoz viszonyított aránya, a szervezetben hasznosulni képes, különleges komplex formája adja a Béres Cseppet.

Id. dr. Béres József legendás találmánya a Béres Gyógyszergyár megalakulása óta (1989) Magyarország piacvezető egészségmegőrző készítménye, évtizedek óta naponta százezrek használják egészségük megőrzésére és a betegségekből való felépülésre. Magyarországon 2000-ben minősítették gyógyszerré. A Béres Csepp továbbfejlesztett változata, a Béres Csepp Extra, 2012-ben került forgalomba. A megerősített antioxidáns hatással bíró készítményben egyesül id. dr. Béres József évtizedes tudása és a modern tudomány válasza az immunrendszerünket érő új kihívásokra.

A Béres Csepp és a Béres Csepp Extra az első egészségvédő készítmények, melyek felvételt nyertek a Hungarikumok Gyűjteményébe.

“A megoldás ott van a természetben, csak nyitott szemmel és elmével kell járni.”Id. Dr. Béres József

Hogyan hat?

A szervezetünk csodálatos, mondhatjuk, hogy tökéletes rendszer, mely tökéletesen működik, ha biztosítva vannak számára a működéséhez szükséges feltételek. Ebben az állapotában hibátlanul mennek végbe benne az anyagcsere-folyamatok ezrei, és tökéletesen ellátja feladatát védelmi apparátusa is. Képes ellenállni a gombák, baktériumok, vírusok támadásainak, így a kórokozók nem tudnak kórt (betegséget) okozni benne. Vagyis szervezetünk ellátja önmaga védelmét. Önmaga képes egészségének megőrzésére!

Mit kell tennünk annak érdekében, hogy ezt az állapotot fenntartsuk? A választ már ismerjük: helyes táplálkozással meg kell adnunk a szervezetünk számára azt, amire szüksége van. De tudunk-e egészségesen táplálkozni? Nos, ebben nehéz dolgunk van. Évtizedekkel ezelőtt a termésfokozás érdekében végzett meggondolatlan műtrágyázás eredményezte azt, hogy a növények, az állatok, és így végső soron az emberi szervezet is elszegényedett bizonyos létfontosságú anyagokban, aminek következtében leromlott a természetes védekező rendszerük.

Hogyan változott azóta a világ? Jól tudjuk, hogy a bőséges és szép termés, a gazdag húshozam és az élelmiszerek eltarthatósága érdekében a termelők intenzíven vegyszerezik a növényeket, kemikáliákkal kezelik az állatokat, és a feldolgozás során egyre több adalékanyagot használnak. Élelmiszereink minősége katasztrofálisan romlik. (És emellett még számba vehetjük az egyre súlyosbodó környezeti ártalmakat is…) Akkor miért csodálkozunk azon, hogy a szervezetünkben fennálló kényes egyensúlyok, anyagcsere-folyamataink felborulnak, védelmi apparátusunk gyengül, és érzékenyebbé válunk a betegségekre?

Mit tehetünk? Vissza az alapokhoz! A lehető legszélesebb módon igyekezzünk biztosítani szervezetünk számára azt, ami hiányzik ahhoz, hogy jól tudjon működni! A Béres Csepp különleges formulája képes a szervezet hiányzó nyomelemeit pótolni, s a nyomelem-hiányból eredő betegségeket, problémákat orvosolni.

“Csak azt tudnám minél többekkel megértetni: sokkal könnyebb az egészségünket megvédeni, mint betegségből felépülni.”Id. Dr. Béres József

A Béres Csepp hatása a nyomelempótlás révén

 • Támogatja a szervezet ellenálló képességét és az egészség megőrzését.
 • Segíti a betegségek, műtétek utáni felépülést.
 • Fáradékonyság, gyengeség esetén elősegíti a jó közérzet helyreállítását.
 • Erősíti a szervezetet.
 • Támogatja a tumoros betegségben szenvedők általános állapotának javulását.

10 kg testsúly feletti gyermekeknek is adható.

Béres Csepp fogyasztók leveleiből

 • „Mit kaptam a Béres Csepptől? A legtöbbet, mit ember kaphat. Az életet.”
 • „Mára már a Béres Csepp a mindennapi életünk része, és így a betegség elkerüli a házunk táját.”
 • „Mióta a cseppeket szedem – nem tévedés! – egyetlen egyszer sem voltam megfázva, nem volt influenzám sem. A közérzetem is kiváló.”
 • „Jó érzés, ha nem vagyok fáradt, ha van energiám és kedvem mindenhez.”
 • „Adagolni kezdtem gyermekemnek, aki három hónap alatt úgy megerősödött, hogy többet nem volt probléma az oviba járás, talán ô az egyetlen gyerkőc, aki nem hiányzik soha!”
 • „Harminc év múlt el, és én élek!”
 • „A csodákban a mai napig nem hiszek, de a Béres Cseppben igen!”

Az idézetek Béres Klára Kapaszkodó, illetve Életcseppek című könyveiből származnak.

“Az élet az, amiért érdemes és kell is küzdenünk.”Id. Dr. Béres József

A Béres Csepp belsőleges oldatos cseppek és a Béres Csepp Extra belsőleges oldatos cseppek vény nélkül kapható roboráló gyógyszerek.

Forgalmazza: Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!